tiistai 20. marraskuuta 2012

HE IS A LADY!

Ahhah, voi ei, tänään saatiinkin ihan uusi käänne tähän pikkukissaeloon.
Kävimme ekassa rokotuksessa Sopulitien eläinlääkäriasemalla, missä Tuija tomerasti totesi, että sukupuoli on sitten tyttö. Ensimmäinen reaktio oli varmaan aika näkemisen arvoinen. :D

Takaupuoltahan me tarkasteltiin ensimmäisen viikon aikana useampaan otteeseen, ja reippaasta koosta sekä pienestä pullotuksesta (oliko sitä) päätellen tulimme siihen tulokseen että joo, poika se on. Sitten, kun asia oli "päätetty", eipä ole tullut mieleen takapuolta enää tarkastella kun oli niin "selvää". Yksi päivä kyllä käväisi pieni ajatus mielessä, että Monnin sukupuolen kyllä tunsi käteen kun sen nosti pienenä syliin (nythän se on leikattu), mutta sitten mietin että niin, ne kiveksethän laskeutuu ja sitten ne tuntuu, jolloin ajatus jäi sitten siihen. Sen siitä saa kun lyö lukkoon jotain!

Sonni on vähän liian poikamainen kutsumanimi nyt, kun meillä onkin tyttö talossa. Sonni olkoon siis Sissi kutsumanimeltään siihen saakka, että koti löytyy.

Tytöllä on isot tassut ja luulen, että siitä on tulossa aika iso. Korvatupsut on, kuten äidilläänkin. Hieno kissa näyttäisi kyllä tulevan ja sukutaulu vasta hieno onkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti