perjantai 21. toukokuuta 2010

Kissapyykkiä


Kuvassa Lempi ja Ritva

Otsikossa on linkki videosta, jossa pikkukissat katsovat tällä kertaa telkkaria.

Tänään pikkumirrit saivat eläinlääkärissä tehostusrokoitteet ja mikrosirut. Lempi ja Rosamunda leikattiin, ja pennut tokenevat operaatiosta paraikaa. Lääkäri sanoi hyvin "näillä kaikki on vielä niin pientä ja nättiä" eli hyvin meni kaikki, kuten Tuijan vastaanotolla yleensäkin. Ronski vaan kehräsi koko siru- ja piikkioperaation ajan, ei päässyt inahdusta muiltakaan. Rosamunda taisi vähän säikähtää peppuun tuikattavaa rauhoittavaa nukutusta varten. Kiitos myös Kissa-Karille kuljetusavusta!

Luovutusaika on ensi viikolla, joka tarkoittaa sitä, että nakkikakku on leivottava viikonlopun aikana. Pentupaketit ovat jo pakattu, rekisterikirjat kondiksessa, ja neljä nippua papereita, ohjeita ja tietoa odottavat ottajaansa. Jos ihan rehellisiä ollaan, pennut ovat muuttuneet aika villeiksi viimeisen kahden viikon aikana, ja Hildan kiima ei tunnu menevän ohi millään. Vaikka pikku riiviöitä tuleekin ikävä, odottelen jo vähän että pääsemme Hildan ja Monnin kanssa taas tavalliseen, tylsään arkeen kiinni. Eikä se yksi riiviö vielä mitään, mutta 1x4 tuntuu olevan vielä potenssiin 10, sillä joukossa tosiaankin tyhmyys tiivistyy.


Ronski pyykillä

Viiime viikolla meillä oli kissapyykkiviikko. Kaikki kissat pestiin, föönattiin, kynnet leikattiin ja kammattiin. Oikea täysihoito siis! Eniten sitä osasi arvostaa Ronski, joka ei oikein tuntunut edes ymmärtävän, että sitä pesitin. Föönatessa, kun rapsuttelin kaulan alta, poika vaan kehräsi eikä muutenkaan pelännut kuivaajaa. Hiustenkuivaajaan ollaan yritelty muutenkin totutella viime aikoina, asiaa ei kyllä auta yhtään se että Hilda ja Monni juoksevat mallina fööniä aina karkuun. Ronski on ainoa, joka ei oikeasti kuivaajaa pelkää.


Rosamunda oli vähiten innokas pesukaveri ja eikä oikeen välittänyt föönistäkään.


Ritva suoriutui homasta ihan kiitettvästi


Lempi oli tosi nätisti myös.

Kissapyykkiä ei tarvitse tulevaisuudessakaan pelätä, jos tuntuu että kissa olisi kiva pestä. Välillä meillä ainakin se turkki alkaa näyttää olevan "pesun tarpeessa". Varmat otteet vaan ja suihkun alle, hyvin se menee! Näyttelykissojen kanssa pesuhommat on aika paljon haastavampia, sillä shampoon huuhteluun täytyy käyttää erityiistä huomiota ja koko pesuun saa varata ainakin tunnin. Se vaatii kärsivällisyyttä sekä pesijältä että pestävältä, mutta kesken jätettynä turkista tulee todennäköisesti vaan alkuperäistä pahemman näköinen shamppoita käytettäessä.


Palkkioksi kissat saivat yksitellen nauttia seitiaterian poikkeuksellisesti keittiön pöydällä! hkä se pesu ei niin kamalaa ollutkaan.


Rosamunda 0,0001 sekuntia ennen hyppyä


Ritva nättinä


Lempi..


Kuka vielä sanoo, ettei eläin voi olla ilmeikäs! 


Läppärin paikka = paras leikkipaikka! Mitä kalliimpi läppäri, sitä ihanampi. Monni näyttää mallia, kuinka näppäimet nypitään irti.


Ritva vielä nätimpänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti