sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Pyöreät 10

Kuvassa Hilda 

Pikkukissat täyttivät viime torstaina kymmenen viikkoa. Video tämänpäiviäisistä parvekeseikkailuista löytyy linkistä! Kissat olivat aika tohkeissaan uudesta leikkipaikasta. Tukin ainoan mahdollisen jäljellä olevan aukon viltillä, luulen etteivät kissat siitä mahtuisi muutenkaan, mutta on hyvä pelata varman päälle. Täytyy olla tarkkana vielä sen kanssa. Sen lisäksi että en tiedä onko rakas naapurini eläinrakas ja tahtooko hän löytää neljää pikkukissaa parvekkeelta, täytyy huomioida myös että sillä parvekkeella ei ole laseja ja näinollen muruille voisi käydä tosi huonosti.


Neuvonpito parvekkeen ovella


Ritva jahtaa Lempin häntää


Hilda haukottelee. Hurja kuva! Onneksi äitimuori oli apuna pikkukissojen vahtimisessa.


Kuvaaminen osoittautui jälleen kerran haastavaksi. Kuvia, joista puuttuu tassu, korvatupsu tai hännänpää, on koneellani jo satoja.


..Kuten myöskin kuvia, joissa on enää vain se hännänpää, tassu tai korvatupsu


Lempi ja Rosamunda


Jännittävimmäksi leikiksi osoittautui tuo sängyn (kyllä vaan, meillä on parvekkeella sänky. Ja se on ihana!) välistä tassun ja pään työntäminen. 


Rosamunda näyttää mallia. Kas näin! Ja sitten takaisin sängyn alle. 


Ruokakin maistui tällä kertaa taas kaikille. En ehtinyt kameralla napata kuvaa, jossa Hildakin on ruokakupilla, kännykkääni sellaisen ehdin ottaa ennenkuin äiskä lähti lautaselta.


Lempiä käytiin myös katsomassa Vappuaattona. Kuvassa Lempin omistajat, Marko ja Riikka.


Loppuun vielä kuva viime viikolta. Monni auttoi näyttelyverhojen pyykkäyksessä, ja kaikista kivointa oli märän verhon taa piiloutuminen ja sieltä hyökkäily. Monni opetti avuliaasti tapojaan myös Ronskille (häntä näkyy kuvassa). Myöhemmin verho tippui Monnin päälle, joka sai hepulin ja juoksi näyttelyverho selässään ympäri asuntoa. Silmänreiät vaan puuttui, niin meillä olisi ollut ihka oikea aavekissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti