sunnuntai 5. elokuuta 2012

Märylle uusi poikaystävä

Saanko esitellä Hilda Hyttyselle valitun uuden poikaystävän:

  GIC Kalliopirtin Gössi!

Luvassa on erittäin todennäköisesti terve ja hyvä pentue, sillä kolli on jo 14-vuotias, ja siihen ikään mennessä yleensä mahdolliset sairaudet tulevat jo esiin, jos sellaisia on. Gössin  aiemmat pentueet ovat olleet terveitä, kuten Hildankin. Kollin sukutaulukin on harvinainen. Napakymppi herrasmies pikku prinsessalle! Hildakin käytiin HCM-ultrauttamassa vielä uudelleen (ultrattiin jo nuorena ekan kerran ennen pentuja), jotta tulos olisi nyt iän myötä varmempi. Ja puhtaat paperithan sieltä tuli. Hildahan on nyt jo 5-vuotias. On aika todennäköistä, että tämä on nyt Märyn viimeinen (kolmas) pentue.

Gössi tuli varovasti katsomaan vieraitaan
                                                   
Kävimme kahdesti reissussa Hildan poikakaveria tapaamassa. Ensimmäisellä kerralla juoksu oli vähän vaisu ja ajattelinkin, että jospa se siitä yltyisi jos käytäisi kollin hajuja vähän haistelemassa. Paikan päällä näytti siltä, ettei hommasta tulekaa mitään, ja neiti haettiin muutaman päivän jälkeen kotiin. Mutta kas vaan, yltyihän se juoksu sittenkin. Hilda kävi kotona kääntymässä pari yötä kunnes totesin, että nyt tuo mouruaminen saa kyllä riittää. Toinen kerta sujuikin sitten jo lemmenpuuhien kannalta oletettavasti paremmin, sillä olen tässä viikon ajan seurannut tytön kasvavia tissejä. Nännien perusteella puolivirallisesti nyt sanottakoon, että laskettu aika on 22. päivän kieppeillä syyskuussa. :)

Häkkiä haisteltiin suu auki

Valitettavasti kuvien laatu jäi nyt vähän huonoksi ja en saanut mitään K-18-kuviakaan tähän tuosta pariskunnasta otettua. Mutta olihan se nyt mukava, että pääsi Gössi-kollikin vahoilla päivillään vielä tyttöystävähommiin.. ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti