sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mökkihommissa

Käytiinpä juhlistamassa Hildan punoittavia nännejä mökillä. Tarkoituksena oli sipaista uusi laituri sinne, projekti jäi vähän kesken vielä ja sitä täytynee parin viikon päästä käydä jatkamassa. 


Tällainen kaunistus ollaan naapureiden ihmetykeksi rakennettu.

Lenkillä käytiin sen verran kun ehdittiin, nuo kissathan nyt olisi aamusta iltaan ulkona, jos saisivat itse päättää. Koska usein valitettavasti näillä ulkoiluttajilla voi olla muitakin intressejä, kuin narun toisessa päässä koko viikonlopun juokseminen, on tuo häkki osoittautunut erittäin käytännölliseksi. Ei tarvitse ihan niin huonoa omaatuntoa potea, kun Monni keltasilla silmillään toljottaa ja kysyy, "Miksei jo mennä?"

Monnikin auttoi remonttihommissa
Välillä näytti vähän siltä, että kissat meinaavat tosissaan mennä uimaan. Monnia kiinnosti laituri ja Hilda bongaili kaloja. Kymijoessa ei valitettavasti varsinaista whale watchingia voi harrastaa, mutta pinnalla ui ihan pikkuriikkisiä kaloja, jotka olisivat kyllä kissojen lautaselle kelvanneet.

Siellä niitä olisi. Mitähän tässä tekisi?


Jos katson poispäin, ne eivät näe mua ja ehkä ne hyppäävät tähän laiturille..
Prkl. Kai se on murolautasen ääreen palattava! 
Eipä siinä sitten auttanut muu kun lähteä sitä kalaa kissoille hakemaan. Jaloista voi päätellä ainakin, että yritys oli kova!
Monnikin  sai kerrankin tarpeeksi huomiota
Märylle ruoho maistui. Pikku ruohonleikkuri!

Eipä tullut saalista puskastakaan. Ehkä ensi kerralla.. tai seuraavassa elämässä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti