maanantai 3. kesäkuuta 2013

Nooo please nooooo

Tänään, kerrankin, odotettu kauhu vastasi odotuksia. Tatamilla olo oli tällainen:


Jostain syystä olin ihan kujalla. Lämmöt sentään meni hyvin ja ne oli kivat! Tehtiin mm. seuraavaa:
-Perus pukkihyppely kun kaveri on kumarassa
-Kärrynpyörät kaverin selän päältä kun se on kumarassa (joo, ei osannut kukaan, ei edes treenien vetäjä)
-Kaveri on kilpparissa, mennään selälleen sen selän yli kuin takaperin kuperkeikka ja tekninen ylösnousu
-Kilpparissa, toinen menee selän yli eteenpäin kuperkeikalla ja tekninen ylösnousu
-Kaveri on polvillaan maassa ja kädet suorana. Hypitään sen selän puolelta toiselle käsien avulla 3min
-Kaveri on polvillaan maassa ja kädet suorana, otetaan sen kauluksista, asetetaan pää sen selälle, mennään siitä vähän niinkuin tiukkana kuperkeikkana yli ja vatsalihaksilla takaisin mistä lähdettiin: näitä 5
-Toinen hyppää pystyssä guardiin ja toinen kyykkää, näitä 5
-Selkä matossa, jalat kaverin lantiolle ja hihoista kiinni, ja kyykkyjä 3min

Sitten päivän tekniikkaan. Sain pariksi mustavyön, joka kovasti halusi olla mun kanssa (jee!). Ainoa ongelmia oli, että vaikka tekniikka itsessään oli simppeli, se halus kovasti kertoa yksityiskohtia joita en portugaliksi tajunnut, ja aikaa meni vähän hukkaan siinä sekoillessa.
Sidestä: Kaverilla on käsi mun olkapäällä. Otetaan tämä käsi kiinni ottamalla grippi omasta kauluksesta ja toinen käsi ottaa kiinni kaverin lantiosta. Pyörähdetään kaverin pääl päälle istumaan, siitä kimura. Mustavyön kanssa paljon hiottiin kimuran vaiheita: 1. ensin työnnetään kaverin käsi (kämmen) lattiaan 2. Vedetään käsi itseä kohti lattialla 3. Nostetaan käsi ilmaan kaverin päälle 4. Itse lukko.

Toinen teku oli halfista, hyökätään kimuraan, ja siitä oli lopetus siihen tai niin, että työnnetään kaveri käsi kiinni pitäen selälleen ja siitä tulee lukko tosi helposti.

Vähemmänpä pääsi näitä sparrissa kokeileen, oli aikamoista tukkapöllyä ja tämön mustavöisen kanssa olin jotenkin ihan hukassa. Se antoi niin paljon tilaa et menin ihan hämilleni eikä siitä oikeen tullu mitään. Muistisääntö: Bow & arrowissa pitää levittää omat jalat, kahmaista se kaverin olkapää ja suoristaa selkä!

Sain myös kyytiä mua päätä pidemmältä tytöltä, joka on samalla vyöarvolla mutta sanoo treenanneensa vasta 6kk ja jotain se puhui 4kk tauosta. Vähän masentaa kun itellä on kuitenkin se 2,5 vuotta takana. Tasoerot on kyllä tosi kovat, tuntuu välillä et saa viedä joitakin sinivöisiäkin ihan kivasti ja yksi toinen likka kolmella natsalla ei pärjää ollenkaan, mutta tää tyttö on tosi hyvä! Miksi mä en oo?

Mitä viime viikkoon tulee, Sao Paulossa oli pyhät to-pe eli jäi treenit vähän vähiin. Yksi aivan upee kuristus, jta aion ehdottomasti käyttää, ja jota tehtiin tosi monista positioista mut nyt tulee mieleen enää kilppari ja side:
Ollaan kaverin "sivussa", halataan kaverin toinen käsi itseä vasten (oma käsi kaveirn alta), käsi puvun alle sen olkapään ja kaulan väliin käsi "kuppina". Sitten halataan kaveria ja omat kämmenet yhteen. Kyllä taintuu ja on ehkä maailman helpoin kuristus! Yeah, tästä on saletisti sidessa ja ehkä halfissakin hyötyä mulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti