lauantai 20. helmikuuta 2010

Anna Karenina -pentue 2vrk


Viralliset kuvat 2vrk

Kuviot on vielä vähän auki, todennäköisesti ainakin yksi tytöistä on kuviollinen ja mustavalkea (poika) kuvioton. 

 

  

  

 


1. Kilpikonnavalkea tyttö. Ei vielä nimetty, vaihtoehdot on. Tämä on se mustasilmäinen kaveri, syntymäpaino 103g, tänä aamuna paino 132g. Kova kiljumaan!

 

  

 

 

2. Kilpikonnavalkea tyttö, Kitty tai Katerina Štšerbatskaja mutta nimi onkin liian pitkä, vielä mietinnässä siis. Musta profiili ja ihana valkoinen laikku toisessa silmäluomessa!
Syntymäpaino 100g, tänä aamuna 145g. Rauhallisempi vauva, toistaiseksi 

  

3. Kilpikonnavalkea tyttö, tätäkään ei vielä nimetty mutta vaihtoehdot on jo. Vaalein naamasta. 
Syntymäpaino 100g, tänä aamuna 134g. Tämäkin osaa kyllä kiljua, jos on nälkä tai kylmä! 

  

4. Mustavalkea, todennäköisesti poika. Aleksei Vronski. Syntymäpaino 97g, tänä aamuna 130g. Seilaa jatkuvasti pentulaatiikoa ympäri ja tissin sijaan on välillä Hildan pään päällä, välillä kaulurissa, välillä hännän alla.. tyypillinen poika siis.

 


3. & 4. nätisti yhdessä

 

Monni vähän kummissaan, miten päin tässä olisi? Penturuoat kyllä maistuisi


Muita kuulumisia: Polvien mustelmat ei varmaan ihan heti pääsekään parantumaan. Hilda on valitettavasti ryhtynyt jälleen muuttopuuhiin. Kuten viime vuonnakin, se ilmeisesti kokee tuon pesälaatikon turvattomaksi. Märy kun nukkuu normaalisti tosi pahoissa paikoissa, kuten sukkalaatikkojen takana vaatekaapissa tai sängyn alla ahtaissa koloissa.Näihin paikkoihin hän mieluusti nuo pikkukissatkin veisi. Ei Hilda luonteeltaan kyllä mikään arka tai pelokas ole, lähinnä itsepäinen ja huomionhakuinen, haluaa vaan varmaankin nukkua rauhassa. Ei se Monnikaan stressaa, päin vastoin, Hilda varmaan toivoisi että Monnikin nukkuisi pentujen kanssa pesässä ja mieluiten vielä imettäisikin niitä.

Tämä nyt tietysti hankaloittaa tilannetta, suunnitelmana on olla mahdollisimman vähän pois kotoa, ja laittaa Hilda "turvallisimpaan" huoneeseen ovien taakse pentujen kanssa niin, ettei se toiovttavasti keksi mitään pahempaa piilopaikkaa niille. Nyt on pesän katto kuitenkin paikoillaan ja pennut pahvilaatikossa vielä pienemmässä karvaisessa pallon muotoisessa kissanpesässä, jonne Hildakin juuri ja juuri mahtuu - se nyt ainakin vähän voi rauhoittaa tyttöä.

En kyllä ihan älyä nyt tuota Hildan logiikkaa, kun se lähtee muuttamaan pentua silloin, kun on muutenkin hiljaista ja rauhallista (aamu kuudelta esimerkiksi) ja vie tälllöin yhden pennun johonkin parhaaksi katsomaansa koloon. Sitten se jää sen yhden pennun kanssa sinne, ja jättää muut pesään? Huolestuttaa myös että Hilda töissä ollessani taas vie yhden pennun pois pesästä, havahtuu jossain vaiheessa muiden kiljuntaan ja unohtaa sen yksinäisen pennun jonnekin. Täytyy nyt vaan yrittää tukkia kaikki paikat vielä paremmin ja vaikka naulata koko vaatekaappi kiinni.  Ne on kyllä olleet tukittuna jo pari viikkoa sitten, ja Hilda onkin totutellut jo nukkumaan näkösällä, mutta pentujen kanssa ei sitten huvitakaan enää. Kurja juttu, täytyy toivoa että se nyt vaan rauhoittuu.Onneksi näitä pennunsiirtokeikkoja ei ole vasta kuin kolme, toivottavasti ei enempää tulekaan.


2 kommenttia:

  1. Voi että miten lutusia pieniä punaneniä! <3

    VastaaPoista
  2. Aivan käsittämättömän ihania kilpsuja <3 Näissä on kyllä värit kohdillaan!!

    VastaaPoista