lauantai 27. helmikuuta 2010

Pienen pienet rähmäiset silmät

Tänä aamuna oli Alekseilla ja Dollylla jo pikkiriikkisen silmät raollaan! Miltähän se tuntuu kun on jo viikon ollut "olemassa" ja nyt vasta alkaa nähdä itsensä ja muut? Miettiiköhän ne että "ai mä olinkin tän värinen ja äiti onkin ihan musta. miksiköhän meillä on tällaiset hännät? Ja onpa minulla hieno valkoinen hännänpää!". Laitoinpa vähän ripsiväriä, että olisin oikeen nättinä nyt kissanpentuja varten tällaisena juhlapäivänä, onhan se kiva että maailma on mahdollisimman miellyttävän näköinen. Toiovttavasti kelpasi.

 

No, nyt ehkä vähän juksasin. Olin perjantai-illalla menossa konserttiin ja siksi vähän tavallista hienompana, vaikka kaipa sitä voisi vaan pentujenkin vuoksi olla nättinä, heh. 

 

Parrasvaloihin vaavit eivät sitten enää päästäkään, jotteivät pienen pienet rähmivät silmät vahingoitu salamavalosta kehittyessään.Tämän postauksen kuvat otettu perjantailta ja ovat siksi vielä niin tarkkoja. Seuraavalla kerralla onkin odotettavissa siis epätarkkoja, tärähtäneitä ja sumeita kuvia meidän kaikkien iloksi. Jalustakaan ei tätä hommaa pelasta, nimittäin vaikka nuo pikku räppänät näyttävät vielä aika avuttomilta, ne halutessaan liikkuvat kyllä niin nopeasti ettei Canon-parkani pysy ollenkaan perässä.


Jos jotain voisi toivoa, niin valoisampaa talvea Suomelle ja lyhyempiä työpäiviä niin, että ehtisin kuvata pienet vielä päivänvalossa. Ja jos se ei ole liikaa pyydetty, niin mieluiten auringonpaistetta ja -5 celsiusta olisi oikein rapsakka kuvauskeli! Jos säämies on kuulolla niin tämä olisi Monnillekin kiva yllätys, saattaisipa poika päästä taas lenkille. Otetaan vastaan myös digitaalisia järjestelmäkameroita, niitähän on aina kaikilla ylimääräisinä nurkissa vai..


 
 
Monnilla on noissa vaaleanpunaisissa varvasanturoissa ihanat ihan symmetrisen pyöreät ja samankokoiset mustat pallot, se on mielestäni ollut ihan mieletön sattuma kun yleensä tuo pigmentti on ihan sattumanvaraista ja epäsymmetristä, vähän niinkuin turkin kuvio tai ihmisten luomet. Näillä pikkukissoilla ei nyt ainakana vielä näy varpaissa yhtä hienoa symmetriaa kuin Monnilla:


Iskän (vaan ei näiden iskän) karvaiset varpaat ja mustat pallot. Ihanat nakit! Mutta yritäpä ottaa tuosta karvapehkosta kuvia.

 

  

Tämä Dolly tässä yllä saa lempinimekseen Rosamunda, koska muistuttaa vähän perunaa ja miukuu niin paljon. Rosamunda on mielestäni aika hienostunut diivanimi!


Pojan lempinimiehdotuksia otetaan vastaan! Erkki on jo edellisessä pentueessa, harkinnassa on Börje. Varenkaa kutsun Ritvaksi, koska Ritva on hyvä nimi ja ajankohtainen Salkkareissa. Ja sen hienompaa tv-sarjaa ei olekaan kuin Salatut Elämät.
2 kommenttia:

  1. :) Hauskat tekstit... Nyt vielä puuttuu se Kittyn lempinimi.Silityksiä vauvoille, varsinkin Ms sähinälle.
    t. kummitäti-Jasmin

    VastaaPoista
  2. Voi että on suloisia pieniä karvapalleroita!
    Kivaa käydä kurkkimassa vauvojen kuulumisia :)

    VastaaPoista