sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Pentulaatikkoon tuulee


Tännepä ei voikaaan ladata videoita suoraan, joten joudun rekisteröitymään Youtubeen, sen verran vitsikästä matskua tuli että oli kuvaajallakin naurussa pidättelemistä. Laatu ei valitettavasti päätä huimaa enkä halua mitään spottivalaistusta lattikolle virittää. Tämä oli itseasiassa ihan puhdas sattuma, ajattelin kuvata omaksi muistokseni muutaman videon, mutta satuinpa kerrankin paikalle loistavaan aikaan.


Nyt meno on jo sen verran hurjaa että päätin heittää vällyt laatikon päältä pois. Nyt eivät reiät enää ole peitettynä niin, että jos ne sieltä ovat kiivetäkseen niin minun puolesta saavat kyllä tulla. Tosin Hilda näyttää olevan vähän eri mieltä, kuten Ritvan videosta näkyy.Ja niinhän siinä vaan kävi, että Ritvan pää oli laatikon reiästä ensimmäisenä ulkona.
Kuvateksteissä enemmän juttua.

1. http://www.youtube.com/user/Marinamirri#p/a/u/2/LY6A9AOrD2g

2. http://www.youtube.com/user/Marinamirri#p/a/u/1/11DDIUkSnyA

3. http://www.youtube.com/user/Marinamirri#p/a/u/0/_di3Ddp4Df4


Monnista kuvasin kanssa hyvän murjotusvideon, mutta asennettuani 5 eri videoiden käsittely- ja leikkausohjelmaa, joista yhdellä videon avaus onnistui ja leikkaus epäonnistui 7 kertaa, päätin antaa olla ja katsoa asiaa huomenna (jos lykkää, ei tarvitse ehkä koskaan tehdä!). Pennut opettelevat leikkimään keskenään ja Monni on ollut apuna myös. Kaikki tytöt kehrävät, mutta Rosamunda vielä niin hiljaa ettei sitä edes kuule. Kyljet vaan värisee.


Aleksi nimesi tänään Kittyn Lempiksi, hän olikin viieminen tyttö jolta kutsumanimi vielä puuttuu. Kuvassa painivat siis Rosmaunda (alla) ja Lempi (päällä).


Rosamunda on vähän alakynnessä!

1 kommentti: