lauantai 22. syyskuuta 2012

Odottavan aika on pitkä

Me ollaan täällä oltu hommissa jo viime yöstä saakka. Alkoi puoliltaöin mouruaminen heti, kun olin menossa nukkumaan, ja siitä asti olenkin pitänyt Hildaa käpälästä ja päivystänyt laatikon vieressä. Avautumisvaihe kesti aikaiseen aamuun asti, jonka jälkeen meno rauhoittui. Me kun Jasminin kanssa jo oltiin ihan valmiita kätilöiksi.

Tunnelmat yöllä


Tänään onkin sitten vuoronperään kehräilty, huudeltu ja nukuttu. Monni on onnensa kukkuloilla ja vetelee Recovery-ruokia ja vitamiinitahnoja kuin viimeistä päivää. No, eipähän tarvitse roskiin heittää..

Tunnelmat aamulla
Eiköhän se tästä vielä. Nyt me ollaan ainakin kaikki (minä, Jasmin, Hilda Hyttynen ja Monni) suhteellisen hyvin levänneitä ja -syöneitä. Kätilöiden Playa de Siilitien päivystysmenu on ollut seuraava: Pullapitkoa, lohikeittoa, jäätelöä, korvapuusteja. Kissat ovat saaneet ainakin kolmea erilaista ruokaa, kolmea erilaista karkkia ja Recoveryt vielä kaupan päälle. Mahdutaankohan me enää ovesta ulos tämän päivystysviikonlopun jälkeen? Saa nähdä, tullaanko ihan mökkihöperöiksi, sillä torstai-illasta ainakin maanantaihin aion olla kotona aikalailla 24/7.

Tarvikkeita vol 1


Tässä vaiheessa voin jo paljastaa, että nimiteema tulee olemaan viime vuoden A-teeman (Anna Karenina) jälkeen tietysti B. Kirja on tällä kertaa "Bury my heart at Wounded Knee" ja pikkukissat saavat intiaaninimiä! Jes! Ihan sairaan mageita nimiehdotuksia tarjolla. Veikkaan, että masussa potkii 2-4 pentua. Toivottavasti tulee molempia sukupuolia. Odotettavissa siis mustaa ja valkoista, kuviotonta mirriä.


Tarvikkeita vol 2
Joko?
Pitäkäähän meille peukkuja!

1 kommentti:

  1. Bocahontas ois huva nimi... t. Pappa
    Pesä Laatikko on komia..

    VastaaPoista