tiistai 25. syyskuuta 2012

2 vuorokautta mahan ulkopuolella

Hilda on alkanut ottaa jo vähän lunkimmin, ja aloittanut tavanomaisen märinänsä.
Kaikkien vointi on hyvä (varsinkin Monni voi paksusti :).

Tissiä etsimässä
Vähän on vielä pikkukissalla vaikeuksia löytää tissillä. Hilda ei oikein malttaisi odottaa puolta tuntia, että suu osuu oikealle kohdalle. On ilo olla apuna..

Hildaa vissiin vähän tympäsee    Tuo pikkukisaan kuvaaminen osoittautuikin aika haastavaksi hommaksi. Ovat niin mustia ja pentulaatikko on aika pimeässä paikassa. Ehkä näistä jotain selvää saa. Kuvia varten en pentua vie liian kauas, ettei Märylle tule hätä.

   
Maailman pienimmät kynnet
Pikkukissalle on muutama nimiehdotus tässä: Sitting Bull, Lone Horn ja Spotted Tail. Sitting Bull olis siitä hyvä, että pentu on aika tohelon oloinen, eikä löydä tissiä. Ja se on aika iso.

Spotted Tail olisi siitä taas hyvä, että hännänpäässä on kolme valkoista karvaa..

..Ja no, Lone Hornia ei varmaan tarvitse edes perustella. Mitä mieltä olette? Tytöillekin mulla olis ollu niin mageita intiaaninimiä, mm. Walks As She Thinks ja Iron Between Horns ja Kills Enemy. Ja  Red Leggings. Ja Black Buffalo Woman. Harmin paikka! Sukupuoli ei kyllä ole vielä ihan satavarma.
Ehkä nämä loput nimet jäävät sitten hamaan tulevaisuuteen korvan taakse, sillä kasvatusnaarasta ei nyt ole (Hilda pääsee eläkkeelle). 

Leijonaa mä metsästän
Mamma 
Monnia ujostutti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti