lauantai 3. huhtikuuta 2010

Kiipeilyä ja painia


6-viikkoiskuvat on nyt otettu, mutta ne säästän vähän myöhemmäksi. Tänään me lähdetään pentujen kanssa Tuusulaan, Erkin ja Sipoolaisen  metsäkissan Miirun luo kyläilemään ja viettämään pääsiäistä. Toivottavasti kissamummomme Miiru on meille suopea. Samalla pikkukissat opettelvat matkustamaan autossa ja saavat tutustua muihinkin kissoihin, ja uuteen ympäristöön. Tuusula on viime vuodelta pentuturvalliseksi paikaksi testattu, toivotaan vielä että kissoja odottaa siellä ihan oma pääsiäisruohokippo, ja ehkä jopa pääsiäistipu kananmunan keltuaisen  muodossa!



Pikkukissat ovat olleet nyt erityisen innostuneita raapimispuussa riekkumisesta, ja silloinhan siinä täytyy kaikkien tietysti leikkiä yhtä aikaa. Äiti nukkuu ylimmässä kerroksessa, Lempi istuu neljännellä ja Rosamunda syö putkessa, Ronski vahtii ja Ritva nukkuu laatikossa. Nämä Deltta-raapimispuut ovat osoittautuneet aika kestäviksi (ja kalliiksi), vaikkeivät nyt ehkä esteettisesti silmiä hivelekään niin ovat oikein leikkikelposia. Tässä vielä linkki heidän sivuilleen: http://www.parkettilehtonen.com/deltta/ Raapimispuun voi myös tehdä aika helposti ihan vaikka kakkosnelosesta, meillä on sellaisiakin kaksi, ja suosittuja ovat!


Ronski ja Ritva 


Nämä kuvat on otettu 6-viikkoiskuvien jälkimainingeissa. Kuvasin kissat yksi kerrallaan sohvalla, ja Rosamundan kuvia ottaessani Ronski ei malttanut olla tulematta "auttamaan" kuvien otossa


Ronski puree Rosamundaa nenästä leikkiessään


Lempikin tuli auttamaan Rosamundan kuvien otossa


Kissojen versio junasta


Viimein Ritvakin kiipeää pallo kainalossa katsomaan, mistä ähinä kuuluu


Tohinahan siitä tuli


Suu auki!


Ja sitten kyllästyttiin, kaikki kiipeävät jonossa ikkunalaudalle


Ritva, Rosamunda ja Aleksi


Ritva ja Rosamunda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti