maanantai 12. huhtikuuta 2010

Oravia ja kellonsoittajia

Pari 7-viikkoisvideota lisätty Youtubeen, linkki taas otsikossa!

Kuten kuvista joku ehkä huomaa, pikkukissoja ei paljon pentukuvien ottopuuhat enää kiinnosta. Tällä kertaa Lempi ja Ronski oli kaikista haastavampia kuvattavia - aina kun ajattelin että nyt voisi saada tarkan otoksen, Lempikin vääntäytyi aina mitä eriskummallisempiin asentoihin ja muistuttaa niissä enemmän jotakin jyrsijää, kuin kissaa. Kuvista huomaa myös, että neiti on innostunut lelujen kantamisesta ja varmaankin jemmailee niitä päivisin omiin piiloihinsa. Viime vuonna Hildan edellisten pentujen muutettua uusiin koteihinsa, löysin aikamoisen aarrekätkön lipaston alta. Siellä oli varmaan tusina erilaisia hiiriä ja paperileluja, joita olin jo pidempään etsiskellyt - veikkaanpa että jemmaajana on ollut Kiara.

Rosamunda muistuttaa sekä ulkonäöltään että luonteeltaan Kiaraa ihan valtavasti, hän on aloittanut tuon nimenomaisen murinan ja lelujen omimisen. Luulen, että noita leluja saisi olla universaali määrä ja silti tytöt pelkäisivät, että ne loppuvat koko maailmasta. Vaikka Kiara onkin ihana, uskoisin että Jasmin teki oikean valinnan ottaessaan Ritvan kasvatustytöksi - yksi ärhäkkä ja topakka Deimos-Kiara ehkä kuitenkin riittää. Ritva on vähän avoimempi ja toimeliaan oloinen neiti, ja ilme on aina Ö________Ö

Ilokseni pennut ovat innostuneet kaatamaan baburuukkuani ikkunalta, joten se on nyt ollut ensimmäinen evakuoitu kohde. Saa nähdä, mitä kaikkea täytyy näiltä pörröisiltä ja ihastuttavilta riiviöiltä pelastaa. Ainakin voltteja pennut opettelevat jo kovaa tahtia.Onneksi kissanhiekka ja -ruokaleikit on kuitenkin tältä osin toistaiseksi loppu.

Lempiltä pääsi myös tänään ensimmäistä kertaa ihan selvä kurnautus. Se oli enemmänkin "krrrrpii" hennolla äänellä, mutta kyllä se siitä lähtee! Kerran aiemminkin olen jo vastaavan kuullut, mutta en tiedä kenen suusta se tuolloin pääsi.

Monni on ollut vaihtelevasti murjottava ja onnesta sekaisin, etenkin silloin kun pari tyttöä roikkuu hännässä kiinni. Siskot ovat alkaneet juosta myös meidän perässä, sekä läiskiä meidän kantapäitä tassuilla.  Rosamunda hoksasi tänään heti vaanimisleikin, ja oli ihan tohkeissaan.

Nyt alkaa se vaihe, kun täytyy alkaa olla supertarkkana. Kaikki pienet ja ihanat jutut pois myös pöydiltä ja kaiken muukin alle 1,5 metrin tasolla täytyy läpäistä kissanpentukestävä-testi. Kyllä me aika pentuystävälliseksi tämä asunto onneksi ollaan saatukin.

Tällä viikolla olen pääasiassa järjestellyt näyttelyjuttuja, ja odottelen valtavaa ruokakuormaa Zooplusilta.
Ellei mitään erikoista tapahtu, kaikki muut paitsi Lempi ovat menossa nyt Hyvinkään kissanäyttelyyn sunnuntaina 6.6. Hildaa en tietenkään nyt näyttelyillä aio kiusata, eikä äitimuori näyttelykunnossa nyt olisikaan. Sen sijaan pentujen lisäksi myös pentujen isä Leevi, Kiara ja Erkki ovat paikalla - Erkki tosin vain lauantaina. Tervetuloa katsomaan meitä, te salaperäiset lukijat. Tietysti myös Lempi uusine omistajineen on näyttelyyn halutessaan tervetullut! Kaikki pennut ovat kuitenkin oikein näyttelytasoisia ja mallikelpoisia kissanalkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti