tiistai 9. huhtikuuta 2013

Vanhempia kuvia ja aamutreenilöpinät

Muutama sana tämän päivän aamujumpasta: tehtiin suoraa käsilukkoa guardista, musta tuntuu että aamukasin treenit on vähän niinkuin "perusteet". On enemmän valkovöitäkin. Ei tehty muuta tekniikkaa ja lämmötkin oli kevyet. Loppusparrit  oli aika väsyneet muiden osalta, kaikki piti vaan taukoa koko ajan. Mä sparrasin yhden mukavan mamman kanssa, jonka skidit jumppaa salilla. Se on aloittanut vajaa puoli vuotta sitten. Normaalisparrissa yritin antaa sille tilaa hyökätä, mutta ei siitä oikeen tullut mitään, mä sitten vein sitä hellästi. Siisteintä oli että pääsin sparrissa tekemään onnistuneesti 3-4 kertaa päivän tekniikan!

 Vikoissa erissä ehdotin, jos se haluis drillata ilman lopetuksia, ja se menikin paremmin. Jätin tarkotuksella paikkoja, ja sit neuvoin joitakin hyökkäyksiä, se oli tosi kivaa! Samaa kokeiltiin sen tyttären kanssa, joka oppi tosi nopeesti kaiken. Mä en vieläkään oikeen ole tottunut siihen, että täällä mulla on oikeesti mahiksia hyökätä ja onnistua. Jotenkin tuntuu, että pitää jättää tilaa toiselle.. vaikka eihän mullekaan sitä kovin usein jätetä (mikä on ok). Tuntuu, että täällä kun on paljon eri tasoisia ja eri  kokoisia, oppii itsekin monipuolisemmin kun pääsee just esim. hyökkäämään päivän tekniikoita, eikä tarvi vaan koko ajan puolustaa. Lisäksi, jos sparraa välillä uudempien kanssa kevyemmin, niin jaksaa paremmin ja palautuu treeneistä nopeemmin. Win-win!


Jäi postaamatta aikanaan mamman vikat päivät Sao Paulossa. Käytiin ihmettelemässä isossa puistossa Ibirapuerassa, jossa on pyöräilyteitä, skeittiparkki, museoita, lenkkipolkuja..

Joku USPin taidemuseo

What the fuck?

Skedehommii

Nää oli tosi kesyjä!

Pieni ankanpoikanen

Erikoisia puita

Picnic
Tässä tuli taas vastaan näitä erikoisuuksia. Täällä on kahviloita, joista ei saa kahvia sunnuntaisin, ja ravintoloita, joissa saa syödä sisällä hampurilaisia, mutta ei annoksia. Me syötiin sitten ravintolan pihalla :D.

Ibirapuerassa, vähän kun poikkesi asfaltilta, pääsi melkein "viidakkoon"

Vähän piti leikkiä Tarzania
Ja just kun olin laittamassa jalkaa tähän päälle, niin huomasin että reiässä on jotain karvaista.. Se ei ollut siili, koska häntäkin vilahti!

Jaguaarien ruokapaikka

The jungle jaguar kitten.. eiku?

Wild wolf dwarf

Ei  ollut "keskustassa" tuo puisto.

Ja illan samba-naamiobileet..! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti