torstai 16. toukokuuta 2013

AAH

Ai hitto miten hyvät jumpat oli tänään, oon ihan tulessa!! Sparritkin meni niin hyvin, että piti jäädä vielä tuplatreeneihin, ja sain kaksi päivää vaivanneen nestehukkahedarinkin karkotettua tatamilla. Tiistaina unohdin vesipullon kotiin aamutansseista ja siitä asti on ollu krapula.Tosi sparripainotteisia ollu treenit (4) tällä viikolla, käyty vaan 1 tekniikka ja loput onkin ollut tuhisemista.

Tänään tehtiin taas tokissa nakupainitreeneissä sitä mun lempparia, eli suljetusta guardista napataan kaverin käsi omaan kainaloon. Sitten se puolustaa työntämällä kyynerpään mun mahalle (yrittää vetää kättä pois). Siinä onkin nätisti jo otteet valmiina ja ei tarvi kun vähän nostaa lantiota!

Ekojen treenien tekniikkana oli halfista, kun allaolevalla on underhookki, tuodaan oma käsi omalle mahalle ja polvi lähelle kaverin päätä. Kahmaistaan käsi ja pää giljotiiniin. Mä diggaan ottaa ite omasta haukisesta kiinni, Robson opetti myös että painaa käden litteänä kaverin kurkunpäälle (peukku ihoa vasten). Tää kuristus ei kyllä tuu mihinkään muuhun kun aataminomenaan, enkä suosi tuota otetta! Samasta positiosta tehtiin variaatiota, että päälläoleva vaihtaa sidessa puolta nousemalla ja pyörähtämällä kaverin toiselle puolelle. Siitä sitten jos kaveri puolustaa ottamalla underhookin niin sama homma, tässä noustiin vaan enemmän pystyyn.

Maanantain treenit, mukana myös suomipoika GB:ltä!


Tiistaina aamutreeneissä harjoiteltiin sidesta polvea  mahan päälle. Tehtiin myös puolen vaihtamista niin, että hetken molemmat polvet on kaverin mahan päällä, kun mennään siitä yli toiselle puolelle. Ei ollut muuta tekniikkaa, raskaiden alkulämpöjen ja sparrien lisäksi. noidda aamutreeneissä kyllä kunto nousee!

Maanantaina iltatreeneissä harjoiteltiin suoraa käsilukkoa sidestä. Otetaan kaverin käsi omaan kainaloon, vedetään kaveria vähän kyljelleen, ja oma jalka (se joka on lähempänä varpaita kuin päitä) nostetaan kaverin yli sen yläselän/niskan taakse. Käsi tukevasti seillä kainalossa, tuodaan toinenkin jalka kaverin kaulalle, ja siitä istutaan mattoon. Ihan perussettiä!

Ylihuomenna!


Nyt onkin sitten jiu jitsu -viikonloppu tulossa. Skippasin kaikki baladat, ei ihan rehellisesti edes huvita täällä noi yökerhot. Kämppis aikoo huomenna kutsua jotain jengiä tänne ryyppäämään, mut siinähän kutsuu. Mä meen Rafael Domingosin seminaariin Osascoon lauantaina ja sunnuntaina kattomaan nakupainiskaboja!

Koulun safa vankilatarjottimella, 2RS eli alle euron


Lopuksi vielä yks koulujuttu. Se tentti, johon olin lukenut kuin hullu ja joka ojennettiinkin mulle sitten kotona tehtäväksi.. sain siitä täydet pisteet! Ja pohja-aineisto oli portugaliksi. Mutta kovan kääntämisen JA erittäin hyvien luokkatovereiden avustuksella pääsin ihan hyviin arvosanoihin! Ihan siistiä, että toistaiseksi ei oo ihan hirveesti täällä numerot (vielä) laskeneet, vaikken tajua yhtään miään.2 kommenttia:

  1. Juri Hli:sta on melkoinen mies:-D

    VastaaPoista
  2. Aika paljon siellä koulussa saa tuota mömmöä yhellä eurolla; jaksatko muka syödä tuon annoksen, vai vietkö kissalle puolet ?
    Kysyy Kari Tapio

    VastaaPoista