tiistai 7. toukokuuta 2013

Iltatreenit & Ilha Granden kuvia lisää

Iltajumppa olikin sitten aika räväkkä startti treeniputkelle. Drillattiin ja sparrattiin koko tunti. Tekniikkana oli triangeli guardista kun toinen seisoo. Toka oli rannelukko mountista: heitetään femmat kaverin käteen, lukitaan kaverin kyynerpää omaan lantioon kiinni, eka omalla kädellä kaverin ranteesta kiinni (jos tarvii) tai suoraan omaan ranteeseen kiinni. Painoa alas ja omaa päätä kohti mattoa. En ihan hirveen innokkaasti näitä ei-sallittuja-tekniikoita oo opetellut mut rannelukoista diggaan, niille on niin paljon paikkoja.

Kuvien purku Ilha Grandelta jatkuu!Me taidettiin valita kaikista paskin trail, T-14. Sen piti viedä vanhalle vankilalle, jossa on pidetty orjia yms. ja rantakin oli kuulemma magee. Joten me dallattiin vikana päivänä 8km suuntaansa AUTOtietä, vain todetaksemme, että vankilasta on jäljellä vain rauniot eikä niitä pääse katsomaan. Oli joku harvinaisen kämänen kahden huoneen museo siellä. Muut trailit, joiden ohi käveltiin tällä AUTOtiellä, oli ihan selviä trekkipolkuja. Eniten tympi, kun oltiin jätetty kaikki trekkaus tälle Ilha Granden keikalle, mutta missään ei sanottu et tää T-14 oli ihan kusetusjuttu. Paikalliset vielä huristeli muutamaan otteeseen bussilla, vaikka joka paikassa toitotettiin, että autoja ei ole koko saarella. Ei niin - gringoille.

Sen verran ketutti että jätettiin koko biitsi kattomatta. Alkoi olla kiire takaisin kun lautta oli lähdössä illemmalla. Yllättävän vähän kulkuvaihtoehtoja saarelle ja pois (Angra dos Reisiin) on tarjolla! Pystytettiin piknikki käytännössä museon pihalle. ltiin ihan turhaan kannettu vettä ja eväitä repussa, niitäkin olis voinut tästä mestasta ostaa ja vettä olisi saanut purosta trekin varrelta useampaan kertaan. No ihan sama, tulipahan käveltyä! Ensi kerralla jos tonne joskus menee niin Pigo de Papagaion trail, vaikkakin oli merkattu vaaralliseksi, olisi siisti käydä vaikka edes puolimatkassa.

Tämä kuuluisa kilojädebaari löytyi myös Ilha Grandelta!

Hehee kuin monta näitä on :)

Hostellin säännöt seinässä. Ja niitä oli PALJON.

Outo mesta

16km trekkimaisemat

Oli vihreää mut tää autotie oli kyllä pettymys. Traili ei missään vaiheessa muuttunut poluksi!

Green

Alkoi vähän jo 7km jälkeen harmittaan..

Tuolla oli ihan oikee vesiputous!

Korkeita oli puut

Trekin kohokohtana oli puista bongatut marakatit toisella puolella saarta!

Ne oli kesyjä!

Kookoksia

JepsaEi kommentteja:

Lähetä kommentti