perjantai 3. toukokuuta 2013

Trinidade & treenit

Oli kiva palata vihdoin tatamille. Kysyin Rafaelilta jatoiselta treenaajalta, onko tänään normitreenit puvun kanssa ja vastaus oli joo. Kun pääsin salille niin löysin taas ne perinteiset turpaanvetotreenit, joihin en halunnut osallistua. Perus ylläri siis! Olipa GB:ltä saapunut eräs suomipoikakin treenaamaan, oli kiva jutella suomea ekaa kertaa vajaaseen kolmeen kuukauteen jonkun muunkin kun mamman ja Teron kanssa. 

Onneks pari muuta jumppakaveria oli pukujen kanssa niin vedettiin sitten omat treenit; kevyttä sparria ja triangelista puolustuksia. Mä opetin niille Jessen puolustuksen, joka oli molemmille uusi: istu perse maahan, omat jalat kaverin hauiksille, suoristetaan selkää ja mattoon makaamaan; johan aukee jos jalat on tarpeeksi pitkät! Toka variaatio oli perus positio ja katse ylös. Kolmas: kaverin reidestä kaksin käsin kiinni, oma polvi ylös samalla puolella, positio, riuhtaistaan kaverin reisi mattoon ja samaan aikaan oma jalka heivataan taakse ja oma olkapää mattoon.

Mä opettelin kuristusta kilpikonnasta: Käsi kaverin niskan ja hartioiden kohdalta sisään, otetaan kaverin kyynerpäästä kiinni ja vedetään sitä sisäänpäin. Tällä kädellä sitten kahmaistaan kaverin käsi tietty mukaan ja oma kämmen omalle hauikselle, toinen kämmen kaverin selkään; kylki mattoon, katkarapua kaveria kohti ja johan tulee tiukka!

Kuvien purku jatkuu:

Oli ihan mieletön päiväreissu tänne pikkuakupunkiin. Käytiin ominpäin trekkaamassa neljä pientä vesiputousta metsässä. Ei ollut iilimatoja eikä tappajamuurhaisiakaan!

Metsä oli tiheä

Ja vihreä

Ah

Ja korkea


Vesi oli tosi kirkasta

Kukassa kasvoi karvoja

Viidakon tähtönen

Tartzan

Bocaina National park

Perho

Perse

Aina valmis!

Iilimatojen kaivelu varpaidenvälistä

!

Terolla oli ihan omat cocktailit. Vedessä oli kai rapuja?

Spider attack

Paratissa oli meren lähellä maa täynnä pieniä rapureikiä. Nää reiät oli vähän isompia..

Tälle suihkulähteelle olis kaikki ne tourit vieneet, kuten näkyy. Onneks mentiin omin päin!


Se trekkipolku vei mereen. Vasemmalla joku kantaa akkaa uimaan!

Linda

Tällaisia bikinejä taallä olis tarjolla. Värikin on oikea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti