perjantai 22. helmikuuta 2013

Demian Maian treenit

Pääsin sittenkin Demian Maian vetämään iltajumppaan! Oli kyllä siistiä. Harmi, että jäi kamera himaan, kaverikuvan sain kuitenkin Rafaelin kännykkäkameralla napattua. :) Ilokseni huomaan, että kävijämäärät täällä nousee, kirjottelempa siis tekniikat vähän yksityiskohtaisemmin jatkossa:

Tehtiin pystystä alasvientejä, ensiksi single legiä niin, että pää onkin kaverin lantiolla ulkopuolella. Vähän mietitytti tuo giljotiinin paikka, jäi epäselväksi että miten sitä päätä voi puolustaa muutoin kuin prässäämällä. Single legistä tehtiin muunntelmana kahden jalan alasveintiä niin, että kun on ensin yksi jalka kiinni ja hyppii taaksepäin kaveria horjuttaen, niin yllättääkin sitten hyppäämällä sen jälkeen eteenpäin ja kahmaisemalla toinenkin jalka mukaan ja siitä maahan.

Sitten tehtiin guardista ensin suoraa käsilukkoa niin, että otetaan kaverin ristikkäinen ranne ja sen puoleisen gi:n lieve kiinni kaverin kyynerpään ympärille.  Siitä sitten jalkaa lantiolle ja suoraan käsilukkoon. Oli tosi tehokkaan oloinen tekniikka joka toiminee hyvin sparrissa, jos siitä liepeestä saa napattua. Sitten tehtiin heilurisweepiä tuo rätti kaverin kyynerpään ympärillä ja toinen käsi reiden alla. Se ei multa kovin räjähtävästi suju.

Täällä jumppakaverit valitaan aika pitkälti koon mukaan, mikä on mun mielestä tosi hyvä juttu. Tekniikat tuntuu paljon mielekkäämmiltä ja on kiva saada guardi kiinni, tällainen kääpiö kun oon (160/60). Sen jälkeen oli positiosparria, jossa olin muutaman nuoren kundin kanssa samassa ryhmässä. Se itse asiassa meni tosi hyvin omalla mitta-asteikollani: vaikken päässyt hyökkäämään guardista, sain pidettyä sen kiinni. Tuntuu, että sparrikaverille oli uutta se, että se ei saanut guardia auki polvi takapuoleen-tekniikalla, kun nostin lantiota. Sitten kun pääsin itse päällä, pääsin halfiin ja siitä sideen. Sain jopa sinivöiseltä kehuja, joka oli tosi mukavaa; nyt keväällä on jotenkin tuntunut vaikeelta tää treenaaminen ja välillä on tullut sellainen fiilis, ettei oikeesti osaa mitään. Nyt alkaa taas jumpat maistua ja on treeneissä on ollu hyvä meininki. On kiva huomata, että noissa normitreeneissä ei ainakaan tuu vaan turpaan koko ajan (toistaiseksi).

Hirvittävän hikinen kuva mut ihan sama koska Demian Maia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti