maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikonlopun sambakemut

Pändi

Lauantaina talon isäntä täytti vuosia. Ensin vähän tuntui siltä, että mitähän tästä tulee. Makasin sängyssä ja keräsin voimia siirtyä alakertaan ihmettelemään, bileet kun alkoivat jo kolmelta. Hyvinhän se siitä sitten kuitenkin lähti käyntiin. Elävää musiikkia oli ja aikamoisia rakkauslauluja vetivät koko alkuillan.

Aika aikaisin osa jengistä lähti, ja loput kun saivat kaljaa alle, niin alko sambakin maistua. Ei tosin mulle: luulen että sitä saisi opetella useampiakin öitä (kuukausia), varsinkin tällä rytmitajulla. Suhteellisen samanlaisia kansallis(känni)lauluja laulettiin kuin Suomessakin sit loppuyöstä, vaikka eihän me niistä mitään tajuttu. Kävin myös aika mielenkiintoista keskustelua katolilaisuudesta ja aborttihommista, paikalla oli kaksi lakimiestäkin!. Vähän täytyy kyllä katsoa, että kenen kanssa näistä herkemmistä aiheista uskaltaa jutella, mut lauantaina oli kyllä rento meiniki. Jos Suomessa maksaisi viina 6 realia (n. 2-3e), kuten täällä cachaca, oltaisiin varmaan hukuttu siihen jo aikoja sitten.

Saatiin myös kutsu Ilha Bonitolle ja isännän kotikaupunkiin. Jälkimmäisessä täytyy ainakin ehdottomasti käydä!

O meu amoooreeee
Vähän on alkanut myös tuo kadulla kulkeminen jännittää. Melkein joka päivä kuulee ikäviä juttuja. Ilmeisesti tuossa meidän kadulla on perjantaina viideltä aamulla katkaistu taksikuskilta pää. Itsehän kävelimme kotiin noin klo 3 samana yönä.. Salilla myös yksi kaveri heittää aika hurjaa legendaa ammuskeluista ja salilla painii myös poliisi, joka on menettänyt sormensa luodista ja saanut toisen mahaansa. Kyllä täällä taitaa sattua ja tapahtua.

Peacerumpu ja kämppis!

Myös se yliopiston kampus sijaistee Butantassa ilmeisesti paikallisen favelan naapurissa, ja illalla ei vissii nkandeisi siellä paljoa kuljeskella - mut mitäs jos iltaluennot loppuu klo 11PM? Sama juttu noiden illan viimeisten jumppien kanssa. Mut täytyy nyt vaan ottaa sellainen asenne, että varaudutaan sen verran kun voidaan, ja loppu on tuurista kiinni. 

Lampun vaihto

:D:
Ja siis tässä vaiheessahan oli jo siivottu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti