perjantai 22. helmikuuta 2013

Rafaelin treenit ja vähän muutakin

Oukki odukki, eilen treenit veti suomeakin aika hyvin osaava Rafael. Oli pakko uskaltautua nogi-jumppaan, kun ei muuta ollut tarjolla. Kai se tekee tosi hyvää tuotakin harjoitella, opittavaa on kyllä paljon. Salista vielä sen verran, että siellä ei todellakaan ole mitään ilmastiointihommia vaan seinä on auki kadulle päin, ritilä vain on välissä ettei pääse sentään hyppäämään ulos.

Tosi sympaattisen oloinen kaveri! Lämmöt oli taas ihan perussettiä, ensin juostiin ringissä ja sitten tehtiin matossa mahoja ja sellasta. Ei mitään vaikeeta. Vähän pelotti kun Tommin aamutreeneissä oli tehty kyykkyjä kaveri olkapäillä: mä en kyllä enempää kuin oman painoni verran kyykkää, ja hävettäis helkkaristi tehdä kyykkyjä joku skidi olkapäillä. Niin, siis, täällä ainakin iltatreeneissä käy ihan muutamia pikkumuksujakin, nuorin oli varmaan 6-vuotias.

Avointa guardia ohitettiin pystystä niin, että samalla kun hypätään eteenpäin, vedetään kaverin ristikkäinen jalka omaa lantiota kohti ja toinen käsi ottaa kaverin polvesta. siitä mattoon ja polvi kaverin jalkojen väliin, jonka jälkeen sideen selkää kaverille kääntämättä, ja jaloista yks kerrallaan ohi mountiin. Toistoja tehtiin paljon ja se oli hyvä, koska en tiedä oliko kyseessä oma keskittymiskyky vai osaaminen, mutta oli aika kömpelö fiilis kyllä. Siden pitämistä harjoiteltiin ja mountista kaverin sillatessa selän puolelle hyppäämistä myös. Näitä täytyy kyllä ihmetellä lisää vielä myöhemmin..

Sparrissa sain taas kaveriksi niitä nuoria kundeja. Ensin kelasin, että olisin vaan kuvannut kun kerrankin oli kamera messissä, mut en sitten malttanutkaan jättää sparraamatta. Ensin yksi veti tosi raivokkaan kimuran niin, että tuli aika kova kiire taputtaa. Sitten toinen yritti tehdä nilkalukkoa mun paketoituun nilkkaan, jonka onneksi huomasin ajoissa ja huusin et "nononooo!". Viimeisena oli yks aika kilpailuhenkinen kundi, joka vilkuili mua ennen sparria aika laskelmoivasti.

En muista enää kenen selkään pääsin ja kuka mulle taputti, mutta se oli kyllä aika harvinaista herkkua. Harmittaa ja naurattaa vähän toi repiminen ja voimalla vääntäminen, täytyy olla tosi hereillä, ettei mee mitään rikki. Vöiden väreistä en tiedä mut sanoisin, että taso ei ollut kovin kummoinen, varsinkin kun pääsin pari kertaa selkään vaikka tunnetusti oon vielä aika huono hyökkäämään ja sparrit menee lähinnä puolustaessa.

Jossain vaiheessa huomasin, että Tommi puuttuu, ja huolestuin vähän et onko kaikki ok. Sparrien jälkeen huutelin pukkariin ja sairaalan kautta piti kuulemma lähteä. Joku, varmaankin luoti, osui Tommin otsaan niin, että vekki vuosi aluksi aika paljon verta. Täällä tuo ammuskelukin on ihan arkipäivää. Siitä sit lähdettiin ensin apteekin kautta, apteekkari kun oli sitä mieltä, että homma hoituu "laastareilla". Eihän ne kuitenkaan pysyneet ja lähdettiin tutustumaan paikalliseen ensiapuun Brunon kyydillä.

Täytyy sanoa, että siellä kyllä hommat hoitui paremmin, kun Maria sairaalan arvauskeskuksessa. Vastaanotto oli lämmin ja jonotusaikakin suhteellisen lyhyt, vain muutama tunti. Täällä on jokaiselle neighbourhoodille omansa ja ne ovat ilmaisiakin vielä. Kuulemma viikonloppuisin on aika pahan näköstä jengiä vastaanotolla.

Tikkien jälkeen lähdettiin vaihtariporukalla paikalliseen yökerhoon, joka osoittautuikin sitten homoklubiksi. Päästiin kuitenkin ilmaiseksi sisään kaverin kaverin avulla, joka tuntee jonkun, joka tuntee dj:n. Taksiajeluista huolimatta ei mennyt montaa kymppiä koko reissuun, varsinkin kun pussikaljoiteltiin Suomalaiseen tapaan ensin tyhjän metriksen (Barra Funda) tuntumassa. Paikallinen cahcaca eli se mahalaukkuun reikiä syövyttävä viina maksaa täällä 6 realia eli 2-3 euroa/pullo. Musa klubilla oli aika unettavaa ja jengiä oli paljon, oli aika ahdistava paikka mut tulipahan käytyä. Väkisin tuli mieleen se yökerhopalolööppi, ei nimittäin ollut kerroksissa (3) kuin yhdet ahtaat sisäänkäynnit ja huonekorkeus ehkä 2,5m. On täällä vähän parantamisen varaa noissa paloturvallisuushommissa..

Aamuyötä kyyditti muutama pizzaslice, jossa oli juustoa varmaan 4cm. Oli muuten hyvää!

Lihavillekin on paikat bussissa!

Yliopiston kampusta

FEA USP


Kampusta

Opiskelijoiden ilmoitustaulu

Kampuksen valtavalla urheilualueella ihmettelyä

Yliopiston tatami! Siellä on jiu jitsua 2krt/vko

Butantan poliisikoulu

Uusi lemmikki kotona

Treeniaikataulu
Salilla poikien juttuja

Jumppaan!! Yhtään ei satu mihinkään!

Bros

Muutama pysti

Mä ja Rafael Domingos

Rafaelin tekniikkahommia

Tommi ja sotahaava

Mustavöinen Marcela vetää välillä iltratreenejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti