sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kissablogista matkablogiksi

Pikkukissa Sissin kuulumisista sen verran, että neiti löysi hyvän kodin kasvattajalta Kirsi Kovaselta.
Tyttö muutti 12-viikkoisena Porvooseen, jonne on kotiutunut hyvin. Koska Hildalla alkaa jo olla ikää ja kolme pentuetta on ihan hyvä määrä, on nyt sitten pentuhommat näiltä osin lopetettu ja kissablogi vaihdettu matkablogiksi.

Ensi keskiviikkona lähtee lento Sao Pauloon, Brasiliaan. Ekan kuukauden reissussa on mukana jumppakaverini Tommi. Sen ansiosta saatan ihan oikeasti päästäkin sinne tatamille pesukoneeseen!
Siinä onkin sitten jo mulle tarpeeksi viideksi kuukaudeksi tavoitetta: oppia kieltä, oppia painimaan ja oppia tuntemaan paikallisia kulttureineen päivineen.

Viime perjantain Metsälän treeneissä vanha jalkakramppivaiva nosti pitkästä aikaa päätään, ja jouduin lopettamaan sparrit jo parin kevyen erän jälkeen, kun kaikki varpaat harotti eri suuntiin ja sattui niin saatanasti. Tätä aikoinaan selviteltiin lääkärissä ihan röntgenissä asti, koska kaikki nestetasapainot, magnesiumit yms. arvot on kondiksessa. Syy jäi kuitenkin epäselväksi, sen sijaan kantapään kautta opin kesällä, ettei kannata pelleillä tuon kanssa ja jatkaa treenejä ainakaan samana päivänä enempää, jos haluaa vielä kävellä seuraavalla viikolla.

Toinen jännä kortti on tuo nilkka, josta meni nivelsiteet poikki viime kesänä. Jalkalukon jälkeen istuisin varmaan pyörätuolissa. Vielä pitäisi fysion kuntoutusohjeita jaksaa tehdä, jotta tuon saisi kokonaan kuntoon. Onneksi se alkaa kuitenkin olla jo voiton puolella, ja muilta loukkaantumisilta olenkin näiden muutaman jiu jitsu-vuoden aikana toistaiseksi säästynyt. Täytyy nyt vaaan olla tarkkana.

Muutama päivä tässä on aikaa stressata ja panikoida. Ja pakata. Näillä näkymin ihan hyvältä näyttää: kämppä on, viisumi on, treenisalikin vissiin on ja muutamia paikallisia kavereitakin jo vastassa. Vakuutuksetkin on kaiken taistelun jälkeen viimein hoidettu. Jee!
Oon valmistautunut lähtöön seuraavasti:

[x] Haalarit hyvästelty ja jätetty odottamaan syksyä Tussulaan
[x] Asunnon avaimet luovutettu eteenpäin (lue: hukattu)
[x] Viimeiset suomalaiset kännit juotu
[x] Alakerran naapuri ärsytetty
[x]Viimeinen darra kärsitty (parhaillaan)
[x] Viimeinen hampurilainen syöty
[x] Videopuheluhommat koeajettu
[x] Grappling Pony Club-merkki ommeltu gi:inEi kommentteja:

Lähetä kommentti