perjantai 15. helmikuuta 2013

Segundo dia

Tänään on ollut tehokas päivä. Löydettiin sitten itsemme Demian Maian salille, jossa teen varmaan 5kk sopparin. Oli isompaa porukkaa siellä, vähän stalkattiin ku oli jumppatunti ilman rättejä siinä menossa. Eka katoin, ettei oo yhtään akkaa, mut olihan siellä sellainen valtava lihaskimppu sittenkin. Vastaanotto oli lämmin ja kaveri, joka vetää treenejä, on käynyt Suomessa lähemmäs 10 kertaa. Yhteisiä tuttujakin löytyi!


Sali ulkoa
Sali sisältä

Terassin grilli

Kadun 24h vartiointikoppi
 Tällaisia koppeja täällä on joillakin kaduilla. Ilmeisesti ovat tehneet paikallisten talojen kanssa jonkilaisen hälytysvartiontisopimuksen. Osa kopeista on kyllä aika hiljaisen näköisiä

Katunäkymää

Katunäkymää vol 2

Ylämäki-alamäki-ylämäki
Tiet täällä on ihan uskomattoman mäkisiä ja se fillarin ostaminen taitaa jäädä haaveeksi vain. Ajokulttuuri täällä on aika villiä, eikä paljoa kiinnosta lähteä pelleilemään autojen keskelle. Kävelykadut taas on paikoin niin kapeita, että joutuu kävelemään peräkanaa, ja tässä tapauksessa mä oon se perässä kävelevä kana.

Kadut on myös tosi huonossa kondiksessa ja mäkien lisäksi vinoja, ja kasvillisuus kasvaa kaduista läpi niin, että asfaltti harvoin on ehjäkään. Tämä plus rankkasateet ovat tuottaneet pieniä haasteita mun kenkävarastolle, joka koostuu lähinnä flipflopeista. Toiset menikin jo roskiin tänään. Lisäksi tuli sellanen ylläysmaili tänään, ettei yliopistoon sovi lompsia sandaaleissa. Täytynee sit sijoittaa kenkiin ihan tosissaan.

Huonekaluliike
Tää on siitä aika jännä kaupunki, että kaikki putiikit ja ravintolat on ripoteltu sinne tänne. Mistä vaan voi löytyä mitä vaan, kaikki ei todellakaan ole samassa paikassa. 

Koulu (?)

Kato millasia oksia!

Avenida salimatkalla
Ei oikeen millään malttais olla paikoillaan ku haluis kartottaa äkkiä, että mihin sitä nyt on tultu. Päiväjärjestyksessä on kuitenkin ollut myös lepoa, toistaiseksi. Maanantaina alkaa jumppahommat, jonka jälkeen musta taitaa jäädä tässä ilmastossa tatamille pelkkä märkä läiskä :-)

5 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia, rauhallinen ympäristö näyttää olevan; Tuusulassa nyt -4 c

  VastaaPoista
 2. Terve!!!Hienoa kun aloitit tulaisen urakkan!!!Kiinosta todella paljon ja tuun seuramaan blogisi. Kuka oli sua vastassa sielä salilla,muistatko nimen? Mikä vyön arvo sulla on? Kuinka kauan olet harrastanut ja missä? Sinun uusi tuttavus Ksenia Oulusta!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Rafael Domingos ja treenejä vetää Robson. Jos oikein ymmärsin niin kaikilla tällä hetkellä tuolla salilla on jo musta vyö. Mä oon jumppaillut nyt reilut kaksi vuotta, aloitin Savate Clubilla ja vaihdoin Hipkolle. Mulla on vasta valkoinen vyö muutamalla natsalla. Reissukaverilla on purppura. Siellä kaikki käy kuitenkin samoilla tunneilla.

  Kiva että kommentoitte! :)

  VastaaPoista
 5. Rafael käy paljon meillä oulun kamppailuklubilla.Upea ja motivoiva kaveri!!!! Pidään hänestä valtavasti. Upea mahdollisuus sinulla kehittyä!!!otta kaikki irti!!!!

  VastaaPoista