lauantai 9. maaliskuuta 2013

Eka sightseeing

No niin, nyt vasta kolmen viikon jälkeen kävin Clube Internacionalin järjestämällä pienehköllä nähtävyyskierroksella. Oli siisti reissu ja pitkä päivä.

Huomaan, että alan sopeutua:
Olin menossa jumppaan, jonka piti olla akademiassa joka lauantai klo 18, sekä hakemaan mun sinne jäänyttä pukua ja vyötä. Alkoi sataa kaatamalla ja ajattelin sissinä mennä silti. Ensin venttailin dösää varmaan puoli tuntia, ja lopulta bussissa kaikki ikkunat oli niin huurussa, että ulos ei nähnyt mitään, kun oli muutenkin jo hämärää. Jäin aika arpomalla ulos, ja menin "vain" pysäkin ohi, josta sitten juoksin ukkosessa ja kaatosateella huoltoasemalle hakemaan muovipussia laukulle. No joo, siinähän sitten huomasin että sali on pimeenä ja oven edessä kalterit. Se siitä jumpasta sitten. Odottelin toiset puoli tuntia bussia kaatosateessa ja pikku shortseissa sekä koko ylävartalo (taas) palaneena, ja bussiin lopulta päästyäni mua vaan nauratti. Rahastajan kysyessä vähän huolestunein katsein "Tudo bem?" mä vaan hymyilin ja vastasin "Tudo, sim!"

No, nyt mennään sitten huomenna koeajamaan Santosissa sijaitseva akademia, jossa Michelle Nicolinikin käy jumpalla, Demian Maian puvussa ja ilman vyötä. Ehkä se ei haittaa ku on vaan urpo gringo. Seminaarin jälkeen jos ehtisi vielä biitsille.

Täytyy kyllä ennen kuvavirtaa vielä mainita näistä keleistä. Eilen täällä noin 15 minuutissa alkoi ihan jäätävä ukonilma. Puskien lehdet oli vaakatasossa tuulesta ja ulkona lensi kaikenlaista rojua tuulen mukana. Vettä tuli kaatamalla, ja osa tuli jääpaloina! 5 minuutissa oli varmaan 2-5cm vettä kaduilla. Salama iski meidän viereiseen (korkeimpaan) taloon. Oli muuten aika siisti paukahdus! Kämppis vaan ihmetteli että "I really hope it was neighbour's house. I go upstairs and find out my room doesn't exist anymore..".
Meillä meni taas sähköt, tällä kertaa pariksi tunniksi. Alkoi jo vähän tympiä kun ehti tulla jo pimeä, ennenkuin saatiin sähköt pelaamaan. Mullapa oli kuitenkin viidakkoreissuja varten  taskulamppu messissä, joten ei tarvinut kontata vessaan, toisin kuin kämppisten!

Vila Madalenan asema hämmästyttävän tyhjänä lauantaiaamuna

Metrossakin mahtui olemaan!

Catedral da Sé, pihan uskisbileet

Catedral da Sé

On katedraali vähän toista luokkaa ku kotipuolessa..

tAiDeKuVa!111 vol. 1

USPin vanhin rakennus, Law school (m: Sao Bento)

Katukuvaa (m: Sé)

Bongaa poliisi vol 1. Kierroksen vetäjät eksyivät ja kysyivät poliiseilta neuvoa :)

Tuolla jossain takana on teetä

Kadulla myytiin mitä erikoisimpia pörröttimiä

Paikallinen taideryhmä, vai mielenosoitus?

Mun vaihtarikaverit!

Enkeli oli saanut kengät

Fancya katukuvaa

Bongaa poliisi vol 2.

Jonkun koti

Sairaan kaunis veistos!

Muotishow

Banespa building, paikallinen pilvenpiirtäjä. Ei hätää Tero, mennään sisälle yhessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti