lauantai 2. maaliskuuta 2013

New York

Eilen käytiin ensin aamujumpalla katsomassa omia juttuja. Salilla oli (taas aikataulujen vastaisesti) meneillään oikeen kunnon selkäsaunatreenit, johon ei oo mulla kyllä mitään asiaa. Hanskat kädessä mättivät toisiaan turpaan ja oli sen näköstä menoa, ett varmaan on sormien silmiin työntäminenkin ihan ok.
Itse harjottelin half guardista viime viikon juttuja eli pyörähdystä ja polven läpi työntämistä. Tärkeää on muisaa aina kävellä se oma jalka lähelle kaverin persettä. Helpoiten ehkä onnistuu ottamalla oman käden pois kaverin pään alta ja kääntämällä "selän", ja ottamalla omalla kädellä nilkasta kiinni.

Caio Terran triangelihommia half guardiata alta kokeilin myös, mutta se olisi kyllä vaatinut helvetisti enemmän toistoja. Tommilta tuli hyvä vinkki selkään pääsemiseen; ensin oma jalka kaverin kainaloon ja polvi skarppina, että kaveri ei saa painoa mun päälle enempää. Sitten otetaan ristikkäin kaverin hihat kiinni (toinen käsi oman jalan alta) ja heijataan omaa jalkaa eteenpäin. Siitä rykäisätän selkään olkapäällä nätisti runtaten. Tuota täytyy harjoitella lisää ja tehdä paljon toistoja..

Tässäpä vielä kuvia "New Yorkista" eli Av. Paulistasta.

Katukuvaa

Näitä on aika paljon!

Lehtikioski

Poliisikoppi

"Olen leski" & puhelinnumero bussissa kotiin

Iltapala: Acai mansikoilla, grenola ja Kanelicappucino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti