keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kreisibailut lauantaina

Oli muuten aika sairaat bailut lauantaina. Bileet oli siis koulun sisäpihalla, ja lippuja oli myyty 1000. Yhtään penkkiä ei ollut, kaikki seisoi ja muutama norkoili ikkunalaudoilla.. Haalarimerkkejä ei valitettavasti saanut (:D), mutta FEA-USP mukin sain! Kameraa ei valitettavasti näihin hippoihi ntodellakaan uskaltanut ottaa.

...Ja sitä kaljaa muuten lensi. Koulun pändi soitti jotain FEA USP-biisejä, ja jengi heitti kaljaa ilmaan niin, että maa oli bissestä märkä ja porukka käytännössä ui alkoholissa. Parhaimmillaan muijilla oli tukasta sukkiin asti kaikki märkänä, ja pari mimmiä yritti pestä tukkaa lavuaarissa illemmalla..

Siitä aika erikoiset bileet, että tää nousukiito ja kaljasade tuli jo noin tunnin tai parin pääsät avaamisesta, ja loput illasta olikin kledjujen kuivattelua ja laskuhumalaa. Lisäksi nauratti tuo paikallisten pariutumisvietti; ne "pussailut" näytti lähinnä siltä, että nuoriparit syövät toisensa elävältä ja venasin vaan, että kundit katkoo niiden tyttöjen selät taivutuksineen.. Mä en onneksi saanut huomiota ahdistukseen asti eikä kukaan edes kaatanut bisseä mun päälle. Monet kyllä "kysyivät" et saisko olla, vastasin silleen nätisti hymyillen että "you give me a beer shower, I give you jiu jitsu". Vastaus oli aina "oh really? Oh no no no". Ekan kerran myös joku vieras tyyppi kosketteli mun tukkaa takaapäin. Mutta aika rauhassa sai onneks olla ja ilta jatkui pikkutunneille asti, löydettiin paikallinen pieni oluthuone, jossa oli varmaan melkein 500 eri olutta tarjolla.

Sunnuntaina illalla otettiin Tommilta tikit pois tärisevin käsin ja Fsikarsin kynsisaksilla, vaan hyvin lähtivät.

Youtubesta otettiin mallia.. :D

Älä tee tätä kotona!

Pieni ötökkäsafarikin avitti mun liskodiskoa sunnuntaina. Keittiössä juoksi nyrkin kokoinen Cocamouse, tai niin ainakin ensin luulin, mut se olikin joku siivekäs torakan näiköinen. Lisäksi tällaisia isoja, piikikkään näköisiä karvamatoja on alkanut pesiytyä vaatteisiin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti