torstai 14. maaliskuuta 2013

Iltajumppa

Luonnollisesti nyt, kun talo on virallisesti mun, olen nauttinut ekoista päivistä yksin levittelemällä ja järjestelemällä kaikkia kamoja ja "tekemällä kotia". Sain ekaa kertaa elämässäni kaikki vaatteeni henkareihin! Olipa aika siistiä. Nyt on koti kondiksessa, vähän kyllä kaipaisi seinille jotain.

Iltatreeneissä oli tänään ihan sairaan kivaa! On ollut sunnuntaista asti tauko, laitetaan se läksiäisten piikkiin.
Oli kiva päästä pitkästä aikaa tatamille ja jöin vielä sparraamaankin, kun tunti loppui. Oli tosi kivaa tekniikkaa:

Tänään tehtiin pystystä ensin sitä hookkien hakemista. Sitten kun se underhuukki on kiinni (samalla puolella kun oma pää), laitetaan käsi kaverin olkapäälle, jotta kaverin käsi jää jumiin. Astutaan kaverin viereen sivulle ja painetaan omalla olkapäällä kaverin päätä alas. Vapaalla kädellä otetaan ensin kaverin päästä kiinni ja vedetään sitä alas samalla, kun asutaan taaksepäin,. ja sama käsi siirtyy kuppina kaverin leualle. Astutaan vielä taaksepäin kunnes toinen on polvillaan kilpparissa: underhookki ensin pois ja kaverin selän taakse.
Selän takana hyökätään kaverin jalkaan niin, että toinen oma käsi halaa kaveria tiukasti ja toinen käsi tulee kaverin reiden alta ja ottaa omasta kädestä kiinni. Pää tiukasti kaverin reiteen ja pyörähdetään niskoille kunnes kaveri on kyljellään. Siitä mentiin joko mountiin tai selkään. Tää vaikutti tosi tehokkaalta ja tämän aion muistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti