torstai 14. maaliskuuta 2013

Tommin läksiäiset

Kämppisten painostuksesta lähdettiin juhlistamaan Tommin läksiäisiä tiistaina. Jair teki kotona caipirinhat; täällä on aika erikoinen tapa tehdä jengille 1-2 drinkkiä, josta kaikki juo (herpes kiertoon!). Kaljaa taas ei kukaan juo pullon suusta, vaan muovimukeista. Vähän vielä hämmästyttää tämä juomakulttuuri. Tul ilmeisesti juotua tiistaina enemmän kuin brasilalaiseen tapaan kuuluu: Me kun ostettiin kaikille ihan OMAT pullot ja Jair oli ihan huuli pyöreenä, että "noin paljon vai?". Hyvinhän se ilta lähti rullaamaan ja oli ihan terveellistä tehdä tuttavuutta kämppiksiin vähän rennommissa olosuhteissa.

Baarin rekvisiitta
Mentiin kävelymatkan päässä sijaitsevaan Jairin lempparimestaan, joka on kuulemma "best bar in town". Sisustukseen kuului lattiasta kattoon hyllyt täynnä kirjoja ja dvd:itä, jotka oli vaarojen ennaltaehkäisyn nimissä suojattu muovilla. Muumi bongattu!

Ämpärikaljalla
Täällä nämä "best bar in town" -paikat tuntuu poikeuksetta olevan sellaisia, että istumapaikkoja on vähän ja loput jengistä levittäytyy kadulle. Ensin jalkakäytävälle ja sitten autotielle. Me siis seistiin keskellä katua kaljaämpärin kanssa vesisateessa. Mutta koska olut on hyvää, mikäs siinä oli seiskosellessa!

Jengis baarissa (= kadulla)Tulipa sitten senkin viimein todistettua, että arkisin menee useat pubit kahdelta kiinni. Yökerhot ovat sen sijaan aina auki maailman loppuun asti,  tai siltä se niissä aikain tuntuu.. Löydettiin kuitenkin joku auki oleva paikka dallailun jälkeen

Eleonora Italiasta, meitsi, Tommi ja talomme isäntä Jair
Ja iltahan jatkui vielä pitkään kahden jälkeen. Huristeltiin taksilla kotiin ja sekään ei maksanut kun varmaan 20RS eli vajaan kympin. Sen jälkeen oli vielä keittiössä ylläri, nimittäin perhonen (taas). Jair sano vaan, että "because of the kitchen is full of flowers, they think we are all big flowers too and that's why they like us"

Pikku perho humalaisissa käsissä
Jep, siinä se oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti